GNM kinderboek “Het mysterieuze lamsvacht”[]

De mysterieuze lamsvacht

Een avontuurlijke zoektocht
naar de biologische natuurwetten

Hardcover uitgave
Door: Ingmar Marquardt, Bele Gröting, Elisabeth V. Strassert
Vertalingen: Duits (origineel), Engels, Servisch (russisch en andere in ontwikkeling)
Vertaler: Marja Nieuwveld
Pagina’s: 128
ISBN: 978-3-9825044-2-1
Prijs: 15 Euro plus verzendkosten
Flyer: Als er belangstelling is, kunnen we ook A6 flyers met het boek meesturen. Geef in dat geval in de mail aan hoeveel flyers we gratis mogen meesturen, zodat ze op geschikte plaatsen kunnen worden opgehangen.
Recensies: Recensies op Amazon (Duitse versie, Engelse versie, Nederlandse versie, Servische versie) -misschien wilt u er ook een schrijven, dat zou ons erg blij maken!

Bestellingen uit Nederland en België:
Met de Nederlandse vertaalster Marja Nieuwveld en Stefaan Meus: The wave-Shop
Bestellingen uit Nederland:
Bij de Eigen Wijze Boeken online shop
Bestellingen Duitsland (en wereldwijd):
Rechtstreeks van de illustrator Bele per mail (bestellung@krankheit-ist-anders.de).
Verzendkosten Duitsland: 2 Euro voor één boek, 4 Euro voor 2-19 boeken, vanaf 20 exemplaren gratis.
Verzendkosten uit andere landen: 4 Euro voor één boek. 7 Euro voor 2 boeken. Grotere aantallen op aanvraag.

Achtergrond
Er zijn veel inleidingen voor volwassenen over de 5 biologische natuurwetten, maar bijna geen die interessant en begrijpelijk zijn voor kinderen en jongeren. Dat verandert met dit spannende avonturenverhaal voor kinderen vanaf 6 jaar:
Het doel is om kinderen enthousiast te maken terwijl ze tijdens het (voor)lezen met twee Indiase kinderen op een avontuurlijk spannende manier de grondbeginselen ontdekken van deze geheel nieuwe manier van kijken naar veranderingen in het lichaam.

Blurb van het boek:

“Met dit boek heb je de verslagen van Stille Boom in handen. Hij wilde dat de avonturen van Adjun, Yumi, Hama en de andere stamleden niet alleen rond het kampvuur zouden worden verteld, maar dat ze de grote, wijde wereld in zouden gaan.

Voor wie deze verslagen met een open hart leest, bevatten ze een grote en kostbare schat.

Het zijn mysteries die op het eerste gezicht raadsels lijken en die jou, met een zuiver hart, zullen leiden op het avontuurlijke pad naar inzicht in jouw lichaam.

We kunnen niet beweren dat het verhaal zich in al zijn details exact zo heeft afgespeeld. Maar Stille Boom heeft ons zijn herinneringen toevertrouwd – en in zijn herinnering, zei hij, voelde alles echt zoals hij het neergeschreven heeft.

Ga nu met ons mee op de ontdekkingsreis van Adjun en Yumi! Ontdek met hen hoe mysterieuze vachtgroei van hun schaap, Halve Maan, hen langs spannende wegen naar grote inzichten leidt, in hoe ons lichaam werkt. Ontdek hoe alles in de natuur een diepe betekenis heeft. Vertrouw op je eigen instinct als je dit verslag leest en ontdek wat er altijd al was. Aho!

Oorsprong
Het boek “De mysterieuze lamsvacht” is een gezamenlijk project van Ingmar Marquardt, Bele Gröting, Elisabeth V. Strassert en Petra Appel. Ingmar als initiatiefnemer schreef het originele verhaal in eenvoudige taal op basis van zijn jarenlange 5BN-ervaring. Bele tekende de prachtige en artistieke illustraties. Elisabeth heeft het verhaal professioneel taalkundig en inhoudelijk herzien en met liefde tot bloei gebracht. En tot slot heeft Petra alles prachtig harmonieus afgerond vanuit de lay-out en het drukklare zetwerk gemaakt.

Zoeken naar vertalers/redacteuren
We willen het boek graag in andere talen beschikbaar maken. In dit document heeft Elisabeth de vereisten en de procedure beschreven als u vertaler of corrector bent en belangstelling hebt. We zijn dankbaar voor eventuele aanbevelingen in onze zoektocht naar professionele vertalers en correctoren die, naast uitstekende taalvaardigheden in het Duits en de doeltaal, enthousiast blijven over het 5BN.

Leesvoorbeeld:
Het vierde hoofdstuk is beschikbaar als leesvoorbeeld. Ofwel hier als PDF-download of hieronder direct in de browser:


The browser view is not working, because there is probably no pdf viewer installed.

 

5 Biological Laws of Nature

German New Medicine, Germanic New Medicine, Dr. Hamer, 5BN, GNM, 5BL, 5 Natural Laws of Biology

On this page you will find an introductory video series on the New Medicine’s 5 Natural Laws of Biology (5BN), which are also known as German New Medicine (GNM).
The biological laws were discovered by Dr. med. Ryke Geerd Hamer.