GNM kinderboek “Het mysterieuze lamsvel”[]

Het mysterieuze lamsvel

Een avontuurlijke zoektocht
naar de biologische natuurwetten

Page under construction – book coming soon…

Hardcover uitgave
Door: Ingmar Marquardt, Bele Gröting, Elisabeth V. Strassert
Vertaler: Marja Nieuwveld
Pagina’s: 128
ISBN: 978-3-9825044-2-1
Prijs: 15 Euro plus verzendkosten

Opmerking over de lage prijs: Veel lezers hebben zich geërgerd aan de lage prijs van het boek, die eerder overeenkomt met een paperbackformaat met zwart-witdruk. De kenmerken van het boek (hardcover, hoogwaardig stevig papier en garenband, 128 pagina’s, volledig in kleur gedrukt, mooi ontwerp, waardevolle inhoud, een hoogwaardige Duitse drukker en een professioneel team bij de realisatie) zouden ons een twee- tot driemaal zo hoge prijs doen verwachten en rechtvaardigen.
De reden waarom wij toch voor deze minimale prijs hebben gekozen is de volgende: het is onze hartenwens dat elk gezin en elk kind de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met deze zoektocht naar sporen naar een ander, nieuw begrip van ziekte en gezondheid, om dit perspectief in hun eigen leven te kunnen onderzoeken. Niemand mag daarvan om financiële redenen worden weerhouden. Het boek is daarom grotendeels bedoeld als geschenk en de prijs is zodanig gekozen dat bij voldoende belangstelling verdere uitgaven en vertalingen kunnen worden gefinancierd.

Flyer: Als er belangstelling is, kunnen we ook A6 flyers met het boek meesturen. Geef in dat geval in de mail aan hoeveel flyers we gratis mogen meesturen, zodat ze op geschikte plaatsen kunnen worden opgehangen.
Recensies: Recensies op Amazon (Duitse versie, Engelse versie, Nederlandse versie, Servische versie) -misschien wilt u er ook een schrijven, dat zou ons erg blij maken!

Bestellingen Nederland:

Bestellingen Duitsland:
Rechtstreeks van de illustrator Bele per mail (bestellung@krankheit-ist-anders.de).
Verzendkosten: 2 Euro voor één boek, 4 Euro voor 2-19 boeken, vanaf 20 exemplaren gratis.

Bestellingen uit andere landen:
Rechtstreeks bij illustrator Bele per mail (bestellung@krankheit-ist-anders.de).
Verzendkosten: 5 Euro voor één boek. 10 Euro voor 2 boeken.

Achtergrond
Er zijn veel inleidingen voor volwassenen over de 5 biologische natuurwetten, maar bijna geen die interessant en begrijpelijk zijn voor kinderen en jongeren. Dat verandert met dit spannende avonturenverhaal voor kinderen vanaf 6 jaar:
Het doel is om kinderen enthousiast te maken terwijl ze (voor)lezen met twee Indiase kinderen terwijl ze op een avontuurlijk spannende manier de grondbeginselen ontdekken van deze geheel nieuwe manier van kijken naar veranderingen in het lichaam.

Blurb van het boek:

“Met dit boek heb je het verhaal van Silent Tree in handen. Hij wilde dat de avonturen van Adjun, Yumi, Hama en de andere stamleden niet alleen rond het kampvuur zouden worden verteld, maar dat ze de grote, wijde wereld in zouden gaan.

Voor wie deze verslagen met een open hart leest, bevatten ze een grote en kostbare schat.
Het zijn mysteries die op het eerste gezicht raadsels lijken en die jou, met een zuiver hart, zullen leiden op het avontuurlijke pad naar inzicht in jouw lichaam.
We beweren niet dat het verhaal zich in al zijn details exact zo heeft afgespeeld. Het zijn herinneringen die Silent Tree ons heeft toevertrouwd, en in zijn herinnering, zei hij, voelde alles precies zoals hij het heeft opgeschreven.

Ga met ons mee op ontdekkingsreis! Ontdek met Adjun en Yumi hoe de mysterieuze groei van de vacht van hun schaap Half Moon hen langs spannende wegen naar grote inzichten leidt over hoe ons lichaam werkt. Ontdek hoe alles in de natuur een diepe betekenis heeft. Vertrouw op je eigen instinct als je dit verhaal leest en ontdek wat er altijd al was. Aho!”

Oorsprong
Het boek “Het mysterieuze lamsvel” is een gezamenlijk project van Ingmar Marquardt, Bele Gröting, Elisabeth V. Strassert en Petra Appel. Ingmar als initiatiefnemer schreef het originele verhaal in eenvoudige taal op basis van zijn jarenlange 5BN-ervaring. Bele tekende de prachtige en artistieke illustraties. Elisabeth heeft het verhaal professioneel taalkundig en inhoudelijk herzien en met liefde tot bloei gebracht. En tot slot heeft Petra alles prachtig harmonieus afgerond vanuit de lay-out en het drukklare zetwerk gemaakt.

Zoeken naar vertalers/redacteuren
We willen het boek graag in andere talen beschikbaar maken. In dit document heeft Elisabeth de vereisten en de procedure beschreven als u vertaler of corrector bent en belangstelling hebt. We zijn dankbaar voor eventuele aanbevelingen in onze zoektocht naar professionele vertalers en correctoren die, naast uitstekende taalvaardigheden in het Duits en de doeltaal, enthousiast blijven over het 5BN.

Leesvoorbeeld:
Het vierde hoofdstuk is beschikbaar als leesvoorbeeld. Ofwel hier als PDF-download of hieronder direct in de browser:

Binnenkort… (zomer 2023)

5 Biological Laws of Nature

German New Medicine, Germanic New Medicine, Dr. Hamer, 5BN, GNM, 5BL, 5 Natural Laws of Biology

On this page you will find an introductory video series on the New Medicine’s 5 Natural Laws of Biology (5BN), which are also known as German New Medicine (GNM).
The biological laws were discovered by Dr. med. Ryke Geerd Hamer.