5BN brochure

Sinds begin 2024 is een korte versie van de videoserie beschikbaar als een vrij verkrijgbare 5BN-brochure in A5-formaat – hier als PDF-download of direct in de browser hieronder.

De brochure kan door drukkerijen in grotere oplages tegen een lage prijs worden gedrukt (we hebben de Duitse brochure al verschillende keren laten drukken in oplages van 5000 stuks tegen een stuksprijs van 15ct).
The Wave heeft voor de Nederlands talige versie 2500 stuks laten drukken. Als je geïnteresseerd bent om deze te verdelen zijn ze vanaf 100 stuks te bestellen via www.TheWave.one

Wil je een grotere oplage (zodat bijvoorbeeld seminarleiders, 5BN therapeuten etc. grotere hoeveelheden van je kunnen kopen), neem dan contact met me op.

Veel dank aan Katrin Neubert voor het optimaliseren van de duitse teksten in de brochure en aan Marja Nieuwveld voor de vertaling naar het Nederlands.


The browser display does not work because there is probably no PDF viewer installed in the browser.

 

5 Biological Laws of Nature

German New Medicine, Germanic New Medicine, Dr. Hamer, 5BN, GNM, 5BL, 5 Natural Laws of Biology

On this page you will find an introductory video series on the New Medicine’s 5 Natural Laws of Biology (5BN), which are also known as German New Medicine (GNM).
The biological laws were discovered by Dr. med. Ryke Geerd Hamer.