(English) GNM testimonial

Neuralgie aan vingertop

Report and analysis according to the system of the 5 Biological Laws of Nature (5BL, New Medicine, GNM, German New Medicine).
2018/03/21
Diagnoses
The report is about About a client / patient of me
Gender Male
Age 21 years (at the time of the symptoms / disease)
Handedness Right
Additional methods
Categories Observation of a single SBS run, e.g. one PCL phase (optionally with prediction of PCL duration)
Small to medium (sore throat, lumbago, sudden hearing loss, allergies, ...)

Abstract


Een paar heeft een intieme relatie gekregen na aanraking op het topje van de vinger. Toen de betrokkene kort daarna weg moest, associeerde hij dit als een sterk scheidingsconflict op deze plek. Kort nadat ze elkaar na een paar dagen weer zagen, kreeg hij plotseling enorme pijn aan precies deze vinger - alsof iemand er met een hamer op had geslagen.

Description


Op de dag dat de jongeman en zijn latere vrouw een stel werden, hadden ze 's avonds een afspraakje met wat vrienden op een openluchtfeest. Hij stond achter haar, en gedurende 3 uur kwamen zij en vooral hun vingers millimeter voor millimeter dichter bij elkaar. Toen op een gegeven moment de toppen van hun rechter wijsvingers elkaar raakten, was het voor beiden duidelijk dat ze nu een stel waren.

Diezelfde avond, een paar uur later, moest hij voor een paar weken weg omdat de vakantie van het semester was begonnen en hij die bij zijn ouders zou doorbrengen. Hij ervoer deze plotselinge scheiding van zijn nieuwe partner als een scheidingsconflict met identiteitsverlies, d.w.z. "door deze scheiding ben ik niet meer wat ik ben".

Omdat dit natuurlijk ondraaglijk was voor een nieuw stel, gooide hij zijn plannen overboord en kwam slechts twee dagen later bij haar terug. Ongeveer een uur nadat ze weer bij elkaar waren, begon zijn vingertop plotseling vreselijk pijn te doen (alsof iemand er met een hamer op had geslagen) - het deed vooral pijn bij aanraking. Maar verder was er niets te zien, geen roodheid, geen zwelling.

Hij had dit symptoom maar één keer in zijn leven.

Aangezien hun partnerschap tot stand kwam door de aanraking van de vingertop, werd de scheiding op deze plek gevoeld. Afhankelijk van de nuance van de scheidingssensatie, worden verschillende lagen van de huid, de zenuwen of het periosteum aangetast, wat leidt tot verschillende symptomen. In dit geval werden de gevoelszenuwen aangetast, wat een toenemende gevoelloosheid in de conflict actieve fase veroorzaakt, die pas na lange tijd merkbaar wordt. Na de conflictoplossing (reünie) ontstaat overgevoeligheid, die zich uit in pijn, vooral bij aanraking. Binnen ca. 2 dagen verdwijnt de pijn dan weer, d.w.z. overeenkomstig de duur van de CA-fase.


Veel dank aan Linda Cloete voor de Nederlandse vertaling5 Biological Laws of Nature

German New Medicine, Germanic New Medicine, Dr. Hamer, 5BN, GNM, 5BL, 5 Natural Laws of Biology

On this page you will find an introductory video series on the New Medicine’s 5 Natural Laws of Biology (5BN), which are also known as German New Medicine (GNM).
The biological laws were discovered by Dr. med. Ryke Geerd Hamer.